PRESSE OMTALE
Arkivet er sorteret med seneste øverst.
Opdateret  i Januar 2012

Dronningens “magiske hat”
I anledning af H.M. Dronning Margerethes 
40 års jubilæum

H.M. Dronningens “magiske hat”
TV2.Indslag Se nordlyset er i magisk broc..

Forunderlig broche til Dronningen
TV.Indslag Mød designeren og se tilbliv..

Det skrev aviserne før aflevering
Aviserne var med da Dronningens hat...

Det skrev aviserne efter jubilæet
Aviserne om Dronningens hat

Dronningen i margasinet
Hele smykkebrancen fik flot artikel151 Diamanter til H.M. Dronningen
I anledning af H.M. Dronning Margerethes 
40 års jubilæum

151 diamanter til Dronningen
Nordjyske stifttidende 70 år Dronningen

Hemmeligt Dronningen 70 år
Aabyposten, designeren & hemmelig..

Dronningens 70 års gave
Aabyposten afslører, designer Jan ....

Dronningen i branche magasinet
Hele smykkebrancen fik flot artikel

Begejstret Dronning
Sådan modtog Dronningen gaven
EGNE-PRESSEMEDDELELSER
Vælg type herunder
Opdateret  i Januar 2012

En Magisk hat til Dronningen
H.M. Dronning Margrethe 40 års regent

Special opgave til Dronningen
Unik start på et helt nyt eksklusivet smykkesystem

Om designeren og smykkerne
Portræt af designeren og hans smykker

Om Brillant smykkerne
Brillantsmykker i unikt design +designeren

Om vielsesringe
Vielsesringene og designeren

Om alliance smykkerne
Klassisk design med ny karakterMERE INFORMATION

Design processen
Fra ide til smykke

Unika design
Diverse opgaver for kunder

Moderne design museum
Design som ikke forhandles længere.

Kreativitet
må udfoldes

Om virksomheden
Generelt

Fodsporene
kopierne

Forhandlere
Guldsmede forretninger

Papirkurven
Det der røg ud osv.


Presse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPresse-omt_kugler_dron70_stiftidende.htmlPresse-omt_foromt_aabypost_kugler_dron70.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_abyposten.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPressemeddel_Dronning_magsik_hat_2012.htmlPressemeddel_Dronning_forsvarsbrodre_2010.htmlPressemeddel_generel_designeren.htmlPressemeddel_generel_Brillantsmykker.htmlPressemeddel_generel_Vielsesringe.htmlPressemeddel_generel_Alliancesmykker.htmlDesignprocessen.htmlGalleri_Unika.htmlD-museum/Sider/Museum_1989-1992.htmlKreativitet.htmlVirksomheden.htmlFodsporene.htmlhttp://janjorgensensmykker.dk/forhandlerkortPapirkurv.htmlPresse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPresse-omt_kugler_dron70_stiftidende.htmlPresse-omt_foromt_aabypost_kugler_dron70.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_abyposten.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPressemeddel_Dronning_magsik_hat_2012.htmlPressemeddel_Dronning_forsvarsbrodre_2010.htmlPressemeddel_generel_designeren.htmlPressemeddel_generel_Brillantsmykker.htmlPressemeddel_generel_Vielsesringe.htmlPressemeddel_generel_Alliancesmykker.htmlDesignprocessen.htmlGalleri_Unika.htmlD-museum/Sider/Museum_1989-1992.htmlKreativitet.htmlVirksomheden.htmlFodsporene.htmlhttp://janjorgensensmykker.dk/forhandlerkortPapirkurv.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10shapeimage_1_link_11shapeimage_1_link_12shapeimage_1_link_13shapeimage_1_link_14shapeimage_1_link_15shapeimage_1_link_16shapeimage_1_link_17shapeimage_1_link_18shapeimage_1_link_19shapeimage_1_link_20shapeimage_1_link_21shapeimage_1_link_22shapeimage_1_link_23shapeimage_1_link_24shapeimage_1_link_25shapeimage_1_link_26shapeimage_1_link_27

Mere presse omtale

Vælg hvad du vil læse eller se på menuen til venstre

Igennem tiden er der blevet skrevet og vis meget om smykkerne og Designer Jan Jørgensen. Det er både TV , aviser og magasiner som har  fortalt nyheder og interessante historier igennem årene. I presse sektion her, har vi lagt nogle af de vigtigste historier fra de seneste år. Læs bla. om design selv smykket til H.M. Dronning margrethes 70 års fødselsdag.


På denne side har vi samlet de pressemeddelelser som er udsendt gennem årene, mange af historierne og smykke nyheder har været trykt i diverse nyhedsmedier  i Danmark. Se historierne under “ EGNE-PRESSEMEDDELELSER” i menuen til venstre

Short cut... Se også 24 Nordjyske Indslag.

24 Nordjyske TV mød designeren til H.M Dronning Margrethe´s 40 års Jubilæum

Se det her...

Art of Jan Jørgensen

Aabybro Centeret 10

9440 Aabybro

Tlf: 96170202

info@artof.dk

Short cut... Se også TV2 Nord Indslag.

TV2Nord indslag om et “magisk” smykke til H.M Dronning Margrethe´s 40 års Jubilæum

Se det her...

Short cut... Læs hvad aviserne skrev om Dronningens hat før afleveringen.

Det skrev pressen før H.M. Dronning Margrethe personligt fik smykket på dagen.

Se det her...

forsvarsbroderen, om gaveoverrækkelsen.

En beskrivelse af overrækkelsen af gaven og Dronningens begejstring

Det var Karl Erik, som er formand de Samvirkende Danske Forsvarsbroderselskaber, som overdragede gaven til H.M. Dronning Margrethe. Det var en oplevelse for alle og efterlod en begejstret Dronning.

Det skrev FORSVARSBRODEREN den 1 februar 2012

Forsvarsbrødrenes gave til hele Danmarks HMD Margrethe II


Overrækkelsen, der blev foretaget af Præsidenten, K.E. Nielsen og Vicepræsident Øst Jørgen Rasmussen. Den fandt sted i Chr. IX Palæ – residenspalæet – på Amalienborg fredag den 13. januar kl. 14.40. Gaven blev overrakt personligt til HMD i ”enrum”.


Efter overbringelse af lykønskninger med jubilæet og fremsættelse af gode ønsker for fremtiden og for dagen for HMD og Ærespræsidenten – HKH Prinsgemalen – og hele den kongelige familie blev gaven overrakt ”del for del” med følgende beskrivende begrundelse:


På grund af gode erfaringer har vi valgt samme kunstner som lavede ”multismykke” til HMD 70 års fødselsdag. – Det er løbende udviklet i dialog med guldsmeden.


-”Spyddet” er ikke beregnet til holder for telefaxer, men er et ”smykkeskrin”.


På grund af anledningen er det naturligt at starte med Danmark (den store kugle med danmarkskort sat på holderen – falder ikke til bunds, men sitrer på pinden).


Som aldrig glemt af Deres fader og altid husket af Deres Majestæt, må vi ikke glemme Grønland – og ej heller Færøerne(mellemste og mindste kugle sat på pinden i nævnte rækkefølge – vibrerer med nogen afstand).


Danmark og Rigsfællesskabet må have et ”overhoved” – her symboliseret ved en hat. Hatten er en broche, der kan anvendes fleksibelt (siddende på et DFB tørklæde skubbes den frem/tilbage og rundt). Hendes Majestæt sætter jo sin hat som hun vil.


Forsvarsbrødrene ville have HMD monogram og jubilæet fremhævet. HMD fremhæver aldrig sig selv sagde guldsmeden og brugte bagsiden af hattepullen.


Vi er selv mindre beskedne – vore tre farver er i de tre ædelstene på hattebåndet. Der var ikke råd til en minikopi af ”Kronjuvelerne” symbolsk en enkelt diamant i hattetoppen. ”Overhovedet” er naturligvis øverst (hatten placeres på pinden og vibrerer over de tre kugler). Alt er holdt i deres indbyrdes relationer af Nordlysets kræfter! ”Den lille mystik” må ikke afsløres – hverken i smykket eller i Kongehuset, thi så forsvinder fortryllelsen.


Vi siger som guldsmeden: ”Fint hvis børnebørnene kommer forbi og sætter ”Rigsfællesskabet” i svingninger”.


Mildt sagt var Majestæten meget begejstret for både idé og symbolik samt udførelse og udtrykte løbende: ”Ih dog, hvad er nu det, hvordan fungerer det, hvordan er det lavet, hvor har De idéerne fra, det er fantastisk”.


Efter at gaven var sat på plads blandt andre gaver, var Majestæten tilbage for at ”pille ved mekanikken”.