Pressemeddelelse
Generelt om alliance smykkerne

DOWNLOAD SPECIFIKKE PRESSE MEDDELELSER  OG BILLEDER 
AF ALLIANCE SMYKKE SERIERNEUnited Heart
Download af pressetekst + billeder

United Trend
Download af pressetekst + billeder

United Romance
Download af pressetekst + billeder

United Classic
Download af pressetekst + billeder


United Square
Download af pressetekst + billeder
ANDRE
PRESSE MEDDELSER

Om designeren og smykkerne
Portræt af designeren og hans smykker

Om Brillant smykkerne
Brillantsmykker i unikt design +designeren

Om vielsesringe
Vielsesringene og designeren
PRESSE OMTALE
Dronningens “magiske hat”
I anledning af H.M. Dronning Margerethes 
40 års jubilæum

H.M. Dronningens “magiske hat”
TV2.Indslag Se nordlyset er i magisk broc..

Forunderlig broche til Dronningen
TV.Indslag Mød designeren og se tilbliv..

Det skrev aviserne før aflevering
Aviserne var med da Dronningens hat...

Det skrev aviserne efter jubilæet
Aviserne om Dronningens hat

Dronningen i magasinet
Hele smykkebrancen fik flot artikel151 Diamanter til H.M. Dronningen
I anledning af H.M. Dronning Margerethes 
40 års jubilæum

151 diamanter til Dronningen
Nordjyske stifttidende 70 år Dronningen

Hemmeligt Dronningen 70 år
Aabyposten, designeren & hemmelig..

Dronningens 70 års gave
Aabyposten afslører, designer Jan ....

Magasinet om 70 års dagen
Dronningens 70 års gave af designer..
MERE INFORMATION

Design processen
Fra ide til smykke

Unika design
Diverse opgaver for kunder

Moderne design museum
Design som ikke forhandles længere.

Kreativitet
må udfoldes

Om virksomheden
Generelt

Fodsporene
kopierne

Papirkurven
Det der røg ud osv.
Pressemeddel_alliance_united_Heart.htmlPressemeddel_alliance_united_trend.htmlPressemeddel_alliance_united_romance.htmlPressemeddel_alliance_united_Classic.htmlPressemeddel_alliance_united_Square.htmlPressemeddel_generel_designeren.htmlPressemeddel_generel_Brillantsmykker.htmlPressemeddel_generel_Vielsesringe.htmlPresse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPresse-omt_kugler_dron70_stiftidende.htmlPresse-omt_foromt_aabypost_kugler_dron70.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_abyposten.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_design_ure.htmlDesignprocessen.htmlGalleri_Unika.htmlD-museum/Sider/Museum_1989-1992.htmlKreativitet.htmlVirksomheden.htmlFodsporene.htmlPapirkurv.htmlPressemeddel_alliance_united_Heart.htmlPressemeddel_alliance_united_trend.htmlPressemeddel_alliance_united_romance.htmlPressemeddel_alliance_united_Classic.htmlPressemeddel_alliance_united_Square.htmlPressemeddel_generel_designeren.htmlPressemeddel_generel_Brillantsmykker.htmlPressemeddel_generel_Vielsesringe.htmlPresse-omt_TV2_Nord.htmlPresse-omt_TV_24_nordjyske.htmlPresse-omt_dron_foromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_dron_efteromtale_hat_avis.htmlPresse-omt_magasin_efteromtale_hat.htmlPresse-omt_kugler_dron70_stiftidende.htmlPresse-omt_foromt_aabypost_kugler_dron70.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_abyposten.htmlPresse-omt_endl_kugler_dron70_design_ure.htmlDesignprocessen.htmlGalleri_Unika.htmlD-museum/Sider/Museum_1989-1992.htmlKreativitet.htmlVirksomheden.htmlFodsporene.htmlPapirkurv.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10shapeimage_1_link_11shapeimage_1_link_12shapeimage_1_link_13shapeimage_1_link_14shapeimage_1_link_15shapeimage_1_link_16shapeimage_1_link_17shapeimage_1_link_18shapeimage_1_link_19shapeimage_1_link_20shapeimage_1_link_21shapeimage_1_link_22shapeimage_1_link_23shapeimage_1_link_24shapeimage_1_link_25shapeimage_1_link_26shapeimage_1_link_27

Succesrig designer og guldsmed viser nye spændende veje for smykkebranchen med sin kollektion af alliancesmykker, der er inspireret af kærligheden til vores små buttede, søde og charmerende venner fra naturen.


Nu er designer og guldsmed Jan Jørgensen igen aktuel med sin nye alliancekollektion, med indbyggede fornemmelser fra naturens mindste. Kollektionen er en modig og stilsikker fornyelse af alliancesmykker. Design-idéen til denne nye kollektion, er den fornemmelse vi alle får, når vi møder naturens mindste, tænk blot på føllet, det er smukt, charmerende og elegant, og vi må bare iagttage det og helst røre ved det. Det er den fornemmelse Jan Jørgensen har indbygget i alle de nye alliancesmykker.


Udfordring at forny den kendte klassiker

Udfordringen er stor når man begiver sig ind på at forny et klassisk begreb som allianceringen, men når opgaven er vanskelig så kommer det bedste frem i designer Jan Jørgensen, og med hjælp fra dyrebørns- designopskriften, og en stor portion stædighed, er det lykkedes at udføre flere ”familier” af helt anderledes alliancesmykker, her er der ikke bare tale om en ny alliancering, men om hele ”familier” af alliance smykker, hvor der ud over ringen også er tilhørende øresmykker, halssmykker og armbånd med i serierne.
Funktion hver dag hele livet

Som led i nyudviklingen af alliancekollektionen er der en unik fællesnævner for alle ring designene, nemlig en anatomisk tilpasset ringfacon, som Jan Jørgensen har givet navnet quatro.


Denne særlige quatro ringfacon smyger sig elegant om fingeren, og sikrer at allianceringen altid sidder rigtigt på fingeren. Formen er unik for Jan Jørgensen, og betyder at diamanterne, altid vil vende opad i dagligt brug.


Jan Jørgensens sikre fornemmelse for design er allerede velkendt fra diamantsmykkerne Royal Art, som efterhånden er blevet en klassiker, og nu bæres af utroligt mange. I alliancekollektionen samles Jan Jørgensens bedste designerfaring, guldsmedehåndværket og inspirationen, og alt går op i en højere enhed.Fornemmelsen fra naturens mindste er den nye design-baggrund

I naturen er der nogle, der i særlig grad påkalder sig især kvindernes opmærksomhed, de er uimodståelige – man bliver nødt til at røre ved dem! Ja, det er alle naturens babyer – tænk på et føl. Føllets indbydende og elegante look er præcis det, der er fællesnævneren for Jan Jørgensens alliancekollektion. Alle smykkerne har det som føllet har, de er bløde og charmerende, og påkalder sig næsten et moderinstinkt hos kvinden. Når smykkerne forlader Jan Jørgensens guldsmedeværksted har guldsmeden sikret, at fornemmelsen af føllet er med.
Føllets charme er medtænkt i romantiske hjerter

Især i allianceserierne United Heart får romantikken for alvor lov at blomstre, med en helt unik elegance. Designet er præget af erfaring med internationalt håndværk, og dameringen, med diamant omkranset af  smukke spændstige hjertefatninger, giver en fuldendt harmoni i designet. Her er føllets indbydende elegance meget dominerende. Serierne fremtræder eksklusive og markante, og tankerne ledes uvilkårligt mod romantiske oplevelser, og forventningsfulde toner, som musik fra en harpes klang. De romantiske allianceringe er symbolet på kærlighed. En ægte kærlighed, der som ringen, er smuk og uden begrænsninger.


 

Fornemmelser til flere millioner i Schweiz

Det var gennem Georg Jensen at et ophold i Genève i Schweiz blev muligt. Der var mange udfordringer i design- og guldsmedearbejdet hos den førende juvelér, Weber & Cie. i Schweiz. Blandt kunderne var oliesheiker der købte eksklusive, smukke og særprægede smykker til deres harem.  Smykkerne kostede flere millioner kr. pr. stk. I knap 2 år lærte Jan Jørgensen nye metoder indenfor håndværket, og forfinede sine teknikker. De knap to år bibragte stor viden om designarbejde, og viden om frembringelse af komplicerede smykker med personlighed.


I fritiden var det nu de spændende bjerge der trak. Jan Jørgensen stod på ski, og han klatrede i bjerge, og et fransksproget flyvecertifikat til hang-glider blev det også til.
Danmark på det kreative verdenskort

Hjemvendt og bosat i Aalborg fortsatte designarbejdet i diamant- og juvelérfirmaet Sixtus Thomsen. I en periode på to år fik Jan Jørgensen fremstillet en lang række unikke designs, der stadig nu, 18 år efter, kan købes hos Sixtus. 


Så var tiden inde til at gå helt egne veje. Først valgte Jan Jørgensen et års ophold på Skolen for Industridesign i Skive, og derefter, i 1989, begyndte han som free-lance designer. Det blev til mange slags design til producenter i både Norge, Sverige, Tyskland og Italien. Det var dog vanskeligt at styre licensaftalerne og især hvordan designer Jan Jørgensen blev præsenteret i de mange forskellige butikskæder og guldsmede virksomheder som markedsførte hans design. Især var det tydeligt at designkæderne havde en tendens til at trække designet hen mod det de kendte I forvejen. Det betød ofte at de mest banebrydende og nye ideer ikke kom ud på markedet. Derfor besluttede Jan Jørgensen at gå nye veje efter 4-5 år som succesfuld freelance designer.Egen fremstilling og markedsføring af sit design.

I 1995 startede han derfor virksomheden Art of Jan Jørgensen der fremstiller og sælger eksklusive smykker som alle er designet af Jan Jørgensen. Smykkerne sælges via  udvalgte forhandlere i Danmark.


Art of Jan Jørgensen har siden starten lagt vægten på det bedste fra det ædle guldsmedehåndværk, kombineret med et design, hvor der er lagt alle kræfter i for at frembringe det perfekte look. Eksemplet Royal Art ovenfor er nu blevet en klassiker, som er forsøgt kopieret af mange, men uden held, fordi Jan Jørgensen i design-processen har lavet det absolut bedste.Luft og hav inspirerer

Med udsigt til Limfjorden, og tæt på  Vesterhavet, er der fortsat rige muligheder for at dyrke sport til vands, hvilket bliver gjort, når der er tid. Også i luften, ved skrænterne nord for Løkken, bruger Jan Jørgensen sin fritid til at svæve blandt mågerne med para-glider. Svævende alene, på vindens kræfter, renses tankerne, og hovedet fyldes med positive og konstruktive ideer til nye smykker.
Design med skandinavisk baggrund

Selvom Jan Jørgensen har været langt omkring med sit design, så er det dog Skandinaviens kultur og natur der er inspirationen til Jan Jørgensens klassiske, og dog markante designs. Ideerne kan komme fra mange kilder, men altid med naturen som omdrejningspunkt. Associationerne blomstrer ud fra naturens univers, hvor alt har en særlig karakter på alle årstider.
Design museum på internettet

Jan Jørgensen har i de sidste 15 år været utrolig produktiv, dels som free-lance designer i Europa, men også til Art of Jan Jørgensen er det blevet til rigtigt mange designs... ja faktisk så mange, at det er blevet til et helt design museum som kan ses på hjemmesiden, www.artof.dk - hvor du under menuen “museum” kan opleve mange af de utallige tidligere designs, udført af Jan Jørgensen i ind- og udland. Design, der er med til at sætte Danmark på det kreative verdenskort.

 

Alliancesmykker med sjæl - og hjertet på rette sted

insprireret af charmen fra naturens mindste.Du kan blive meddesigner på dit eget alliancesmykke

Designer og guldsmed Jan Jørgensen har i mange år sat dagsordenen indenfor brillant- ombytningssmykker i Danmark og nu sætter han igen nye standarder i branchen med de nye familier af alliance smykker som viser nye veje for måden at indfatte brillanter. Serierne indeholder et utal af nye spændende fatninger og kombinerer guldfarver og overflader på en ny måde.


Faktisk har Jan Jørgensen med sin nye brillant kollektion lavet en palette, der gør at forbrugeren kan blive meddesigner på sit eget alliance smykke,  hvad enten det drejer sig om en ring, et armbånd eller et halssmykke. Forbrugeren kan således selv vælge guldfarver overflader og kombinationer på alle de nye alliance serier, det kan forbrugeren fordi smykket først udføres på Jan Jørgensens guldsmedeværksted når forbrugeren har valgt deres kombination hos en Jan Jørgensen forhandler.Hvorfor diamanter

Kvinder elsker dem...mænd går i krig for dem..... og der er ingen grænse for al den mystik, der er blevet tillagt dem – diamanterne. De har deres navn fra det græske ”adamas”, som betyder uovervindelig eller uindtagelig.


Diamanter blev skabt for lidt over tre mia. år siden ca. 200 km under jordens overflade, hvor intens varme og 45.000 atmosfæres tryk har presset kulatomer hårdt sammen i perfekte gitterstrukturer. Senere blev de transporteret op til overfladen i vulkanudbrud. Det sidste af de diamantholdige vulkanudbrud fandt sted for 47 mio. år siden. Diamanter har altid fascineret kvinder, og ikke uden grund. Den lille skinnende sten er en fryd for øjet, når den med sine glimt blinker i solens og lysets skin. Indfattet i Jan Jørgensens skulpturelle og bløde alliancesmykker er brillanterne i fornemt selskab, der vil bibringe ekstraordinær glæde, som når føllet løber yndefuldt over en blomster-eng.


Glæde hver dag hele livet

Alle smykker fra Jan Jørgensen indeholder diamanter i brillantslibning, og smykkerne har en form og et udtryk, der vækker begejstring gang på gang – selv efter mange gensyn. Med alliancesmykkerne fra Jan Jørgensen er du sikker på at få en unik kvalitet, og et smukt design, der vil glæde dig hver dag hele livet.


Den største eller smukkeste brillant for pengene

I alle brillant smykkerne fra designer Jan Jørgensen, kan du vælge frit imellem om du ønsker den smukkeste brillant i dit smykke, eller om du er mere til en lidt større brillant for de samme penge. Det er et temperamentspørgsmål som designer Jan Jørgensen trykt overlader til forbrugeren selv at afgøre.
Fornemmelsen for design startede tidligt.

45-årige Jan Jørgensen er opvokset i Nordsjælland, midt i kuperet natur, tæt ved Grib skov og Esrum sø - mennesket der tidligt vidste at formgivning skulle præge livets bane.  Efter folkeskolen stod det klart for Jan Jørgensen, at arbejde med guld og design var målet, og han kom i lære som guldsmed hos W. Ring i København.


Naturen spilledet en stor rolle i Jan Jørgensens opvækst, og inspirerede senere til smykke-formgivningen. Familien havde en båd, hvilket gav Jan Jørgensen lyst til det våde element. Som barn sejlede han optimistjolle, og gik i ungdomsårene ind i surf-sporten, da den begyndte. Han dyrkede wind-surfing med succes på konkurrenceplan, indtil design-ambitionerne bragte ham videre til Schweiz.

 

Billederne ovenfor  er placeret der hvor de passer naturligt ind i teksten


Herunder kan du downloade teksten ( i word), Samt billederne som er vist ovenfor i presse meddelsen. Billederne herunder, ligger i samme rækkefølge som du ser i pressemeddelsen. Billederne er i trykkvalitet/fuld størrelse 2 MB.

Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/unitetheart_quadro.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/roziecolt1wk_1.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/hoved_united_heart.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/trend_brill_familie.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Unika_5ctilober.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/skitse_3ringe_hvid.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Royalart_hovedringe.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/paraglider_inspir.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/stemning_hoved_alliance.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/unika_hjertesving.jpg

DOWNLOAD PRESSEMEDDELSEN

Presseteksten

(i ms.word)

UNITED ROMANCE

UNITED ROMANCE

Firkantet pasform

Føllets charme

UNITED HEART....

Romantiske alliance ringe  i 5 størrelser. Alle i 14 karat guld med brillanter

EN HEL FAMILIE...

Du kan selv vælge guldfarver overflader og brillantantal i alle alliance smykkerne fra jan jørgensen

Brillanter

Jan Jørgensen

Designer og Guldsmed

UNIKA DESIGN

5,0 carat brillant, med 1,75 ct små brillanter fattet under den store diamant.

SKITSER

Download billedet i fuld størrelse

på linken herunder

Royal Art

klassikeren

Download billedet i fuld størrelse på linken herunder

Paragliding i Vendsyssel..

Aftenstemning

Skandinavien inspirerer

Designmuseum unika

UNITED HEART

UNITED SQUARE

UNITED SQUARE

UNITED CLASSIC

UNITED CLASSIC

Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/United_romance_3ring.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Uni_roma_to_vedh.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/united_heart_3vedh.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/vi_united_square_hoved.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/United_square_vedhl_hamrod3.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Brillanter_Presse.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/JanJ_portrot_strand.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Vi_united_classic_stak.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/United_classic_vedh_stak.jpg

UNITED TREND

UNITED TREND

Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/united_trend_ringstak.jpg
Download billedet ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/royal_trend_3vedh_hvid.jpg
Download teksten ovenfor herPressemeddel_generel_Alliancesmykker_files/Dan08_Genn_Pres_Alli.doc