ROYAL SOUL

../../Priser_Vi_Royal_Soul.html
PRISER../../Priser_Vi_Royal_Soul.html
DESIGN SELV.

I kan faktisk selv designe jeres Royal Soul ringe  fordi I selv kan vælge hvilke guldfarver, overflader og sammensætning I ønsker på netop Jeres ringe. I kan også selv vælge hvor  mange brillanter der skal være i netop jeres ringe. Guldfarver  og overflader har alle samme pris, dog er der et  tillæg hvis I  kombinerer guld og hvidguld, se alle priser  på Royal Soul  smykkerne  herSTØRRE BRILLANT MED TIDEN

Alle Royal Soul  smykkerne  er ombytningssmykker, hvor du inden for 2 år , kan bytte til et nyt smykke med en større brillant og kun betale differencen, mellem det du betalte for dit gamle smykke,  og det dit nye smykke med en større brillant  koster. ( dog skal dit nye smykke minimum koste 30% mere end dit gamle.)  se mere om dette  her.


SMUKKEST ELLER STØRST BRILLANT

I  kan også vælge hvilken brillant kvalitet  I evt. ønsker  i  ringen.  Dermed  er der 2 pris muligheder på den samme størrelse brillant. Kort sagt kan du vælge mellem den smukkeste brillant, eller den største for  pengene.  Se mere om brillantkvaliteter  her.


GULDSMEDE HÅNDVÆRK

Jeres ringe bliver først  lavet når i har bestilt dem hos en Jan Jørgensen forhandler.  Det gør de fordi Jeres ringe skal laves netop i de størrelser der passer på jeres fingre. Derfor kan vi også lave guldfarver, overflader, brillantisætning netop som i ønsker det. Alle ringene udføres kun i 14 karat guld, og som  håndarbejde på Jan Jørgensens guldsmedeværksted.


VÆGT PÅ DETALJERNE 

På værkstedet lægger vi  vægt på detaljerne, fordi det er dem som afslører om Jeres ringe  er udført med håndværksmæssig omhu og engagement.  En høj finish og gennemført forarbejdning med rødder i det ædle guldsmede håndværk sikrer, at jeres ringe bliver udført med det for øje, at  de  skal holde i mange,  mange år - kort sagt ,  er det en dyd  at gøre sig umage i fremstillngen af hver enkelt ring  på Jan Jørgensens guldsmedeværksted.DESIGN MED HELHEDEN FOR ØJE

Til jeres vielsesringe kan I altid finde andre smykker  som passer sammen i stil og design. Det kan I, fordi  designet  af ringene,   er skabt med helheden for øje.  Således findes der matchende sæt til  alle design i  vielses kollektionen, se evt.  efter andre smykker med samme navn på denne hjemmeside.

 

Art of Jan Jørgensen

Aabybro Centeret 10

9440 Aabybro

Tlf: 96170202

info@artof.dk