2 SOULS / MINDS/ SPIRITS

 
../../Priser_Vi_Guld_2Souls_Minds_Spirit.html
PRISER../../Priser_Vi_Guld_2Souls_Minds_Spirit.html
FLEXIBELT GULDSMEDE HÅNDVÆRK

Jeres ringe bliver først  lavet , når i har bestilt dem hos en Jan Jørgensen forhandler.  Det gør de fordi Jeres ringe skal laves netop i de størrelser der passer på jeres fingre og med Jeres gravering. Derfor kan vi  også efterkomme evt. særlige ønsker mht. overflader eller måske en ekstra diamant netop i din ring.


VÆGT PÅ HÅNDVÆRKET OG  DETALJERNE 

På værkstedet lægger vi  vægt på detaljerne, fordi det er dem som afslører om Jeres ringe  er udført med håndværksmæssig omhu og engagement.  En høj finish og gennemført forarbejdning med rødder i det ædle guldsmede håndværk sikrer, at jeres ringe bliver udført med det for øje, at  de  skal holde i mange,  mange år - kort sagt ,  er det en dyd  at gøre sig umage med hver enkelt ring  på Jan Jørgensens guldsmedeværksted.


925 ‰ sterlingsølv er et meget ædelt metal, som dog er blødt, og som vil blive slidt gennem et langt liv. Derfor er effekterne som er belagt med 24 karat guld, nedsænket i ringene så det ikke slides. Men naturligvis vil din sølvring ændre udseende i takt med at den slides. Det er især vigtigt at du bærer ringen ofte da det faktisk er brugen af ringen som holder sølvet blankt. Lader du ringen ligge i en skuffe kan den anløbe ( blive sort ) men så snart du bruger den igen bliver den blank igen. Skulle din ring efter 5 -10 år trænge til en opfriskning, så kan den for få penge på Jan Jørgensens guldsmedeværksted shines op så den er som ny, med ny 24 karat guldbelægning. Naturligvis kan din ring altid ændres i størrelse og herefter vil den også fremstå som ny. Det er fordelen ved de ædle materialer.

 

Art of Jan Jørgensen

Aabybro Centeret 10

9440 Aabybro

Tlf: 96170202

info@artof.dk