Generelt om vielsesringene

Design der holder hele livet.

Alle vielsesringene fra Jan Jørgensen udføres kun i de ædleste materialer 14 karat guld og enkelte designs også i 925 ‰ sølv.  Når ringene har isat en sten, anvendes kun brillanter. Dette valg er  rigtigt for Jer fordi:


14 karat guld  er en meget slidstærk legering, som samtidigt er så guldholdig, at ringene ikke anløber (bliver misfarvede med tiden). 925‰ sølv er en meget ren legering, men sølv slides dog på en anden måde end guld, derfor er det kun særlige designs der udføres i sølv, hvor der er tænkt på hvordan ringene slides.


Brillanterne er verdens hårdeste materiale, og derfor bedst egnet til vielsesringe der anvendes hver dag. Alle ringene er kraftige, så de tåler  den slitage ringene udsættes for, når de bliver at blive brugt  hver dag i mange, mange år.


I vielsesringene fra Jan Jørgensen har vi også tænkt på fremtiden, fordi der dels i designet og materiale-valget er tænkt på, at Jeres ringe sædvanligvis skal ændres i størrelse gennem livet. I kan være sikre på, at begge jeres ringe kan ændres i størrelse når det bliver nødvendigt, og endda således, at I slet ikke kan se at ringene er blevet lavet eks. større.

 
Vælg mellem de traditionelle  runde ringe, eller en særlig firkantet pasform på din ring.

I skal bære Jeres vielsesringe hver dag i mange år. Derfor skal det naturligvis også være behageligt at bære ringen på fingeren.


Derfor er alle ringene afrundet indvendigt, og i det hele taget uden skarpe kanter, eller andre effekter der kan skære eller hænge fast i tøj mv. Altså...alle ringene  er bløde og behagelige at bære hver dag.

Som noget helt særligt kan du  selv vælge om du ønsker en traditionel rund form på din ring, eller om du ønsker en særlig firkantet pasform på ringen, som vi kalder Quatro.


Quatro ringfaconen betyder især, at din ring ikke så let drejer rundt på din finger, og sikrer dermed at din diamant altid vender opad, til glæde for dig og andre.


Til ham !!! Quatro ringfaconen mærker du ikke nær så meget at du har på fingeren, fordi den er smallere mellem dine fingre. Mandens finger er sædvanligvis mere firkantet, som netop Quatro ringfaconen er.


Det er naturligvis et temperaments-spørgsmål hvilken ringfacon der passer netop til dig, så besøg en Jan Jørgensen forhandler og mærk forskellen.


 
Vælg mellem den smukkeste, eller en lidt større brillant, for de samme penge.

I alle vielses-ringene fra designer Jan Jørgensen, kan du selv vælge om du ønsker  en ring med den smukkeste brillant, eller om du ønsker et lidt større brillant i din ring for de samme penge.


Det skyldes at alle ringene udføres med 2 forskellige brillant kvaliteter.


De 2 brillant kvaliteter er meget forskellige i pris, især når brillanterne bliver lidt større.
De 2 brillantkvaliteter er nøje udvalgt, således at du har et reelt valg mellem den smukkeste eller den største brillant for dine penge.


Læs mere om brillant kvaliteter her


 
Vælg frit i hvilken guldfarve og overflade I ønsker jeres ringe udført.

Ale vielses-ringene udføres i 14 karat guld og hvidguld, og alle med overfladerne hamret, matteret eller blank, så kombinations-mulighederne er mange. På denne hjemmeside er ikke vist alle bredder og designs i alle overflader og farver. Men ofte er ringene vist som en vifte, med de forskellige farve- og overflademuligheder, således at I kan se hvordan jeres ringe skal se ud i den bredde i foretrækker.


Er der en bestemt farve, overflade eller kombination som I bedst kan lide, så kan I faktisk få alle ring-bredderne i netop den farve, overflade eller kombinaltion.  Altså.... I kan være med-designere på jeres egne vielsesringe, ved at vælge farver og overflader og  evt. brillant isætning.  Se nederst på de enkelte vielsesringe sider omkring brillant- isætning.


På billedet ovenfor kan du se, hvad de forskellige farver og overflader hedder.

 

Hamret guld

Blankt hvidguld

Blankt guld

Matteret guld

Blankt  hvidguld

Blankt  hvidguld

Blankt  hvidguld

Matteret hvidguld

Hamret guld

Certifikat på jeres vielsesringe med evt. brillanters samlede vægt og kvalitet.


Når I erhverver et  par Jan Jørgensen vielsesringe, så følger der altid et certifikat med.


Dette certifikat er dels en dokumentation på at det er  originale Jan Jørgensen vielsesringe, men også jeres dokumentation for, hvilken brillantvægt og kvalitet der evt. er i hendes ring.

 
 


 

Klik på brochuren ovenfor, for at bladre i den.

DownloadOm_vielses_kollektionen_files/www_2011_vielsesbrochure_1.pdf

Hamret hvidguld

Art of Jan Jørgensen

Aabybro Centeret 10

9440 Aabybro

Tlf: 96170202

info@artof.dk