NEXT LEVEL

../../Priser_Vi_Next_level_%28diamanter%29.html
PRISER../../Priser_Vi_Next_level_%28diamanter%29.html
DESIGN FOR FREMTIDEN !

Hele Next Level kollektionen er  designmæssigt fremskrevet  3-5 år i tid. Next Level ringene er således designer Jan Jørgensens bud på, hvilke vielsesringe der især vil tiltale Jer i fremtiden. Måske er I blandt dem, der allerede nu finder fremtidens designkarakter tiltalende?


NU SKAL HAN OGSÅ HAVE DIAMANTER

Designer Jan Jørgensen har længe fulgt udviklingen inden for vielsesringe, og retningen går mod at ringene i højere grad skal være unikke og  et personligt symbol for brylluppet. Retningen er også at han er blevet modigere og ofte gerne vil have en effektfuld ring. I Next Level kollektionen har vi taget hul på fremtiden og på herreringene er der maskuline effekter med diamanter som passer  til hendes unikke ring.


I alle ringene er der også  tilføjet en unik funktion., der gør at både hans og hendes ring også kan bæres i en kæde om halsen.... praktisk for mange... på arbejde, til sport osv. Alle fremtidens ringe  udføres naturligvis også i den populære  firkantede ringfacon der gør at Jeres ringe altid sidder rigtigt på fingeren og er behagelige at have på. Vi kalder denne ringfacon for Quadro som er unik for Jan Jørgensen.SMUKKEST ELLER STØRST BRILLANT

I  kan også vælge hvilken brillant kvalitet  I evt. ønsker  i  ringen.  Dermed  er der 2 pris muligheder på den samme størrelse brillant. Kort sagt kan du vælge mellem den smukkeste brillant, eller den største for  pengene.  Se mere om brillantkvaliteter  her.


GULDSMEDE HÅNDVÆRK

Jeres ringe bliver først  lavet når i har bestilt dem hos en Jan Jørgensen forhandler.  Det gør de fordi Jeres ringe skal laves netop i de størrelser der passer på jeres fingre. Derfor kan vi også lave guldfarver, overflader, brillantisætning netop som i ønsker det. Alle ringene udføres kun i 14 karat guld, og som  håndarbejde på Jan Jørgensens guldsmedeværksted.


VÆGT PÅ DETALJERNE 

På værkstedet lægger vi  vægt på detaljerne, fordi det er dem som afslører om Jeres ringe  er udført med håndværksmæssig omhu og engagement.  En høj finish og gennemført forarbejdning med rødder i det ædle guldsmede håndværk sikrer, at jeres ringe bliver udført med det for øje, at  de  skal holde i mange,  mange år - kort sagt ,  er det en dyd  at gøre sig umage i  fremstillingen af hver enkelt ring  på Jan Jørgensens guldsmedeværksted.


 

Art of Jan Jørgensen

Aabybro Centeret 10

9440 Aabybro

Tlf: 96170202

info@artof.dk